Kompani ndërtimi

ndërtim, transport & gërmim

Rreth Nesh

Ofrojmë zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec.

0+
Projekte të përfunduara
0
Klientë të kënaqur
0 orë
shërbime karrotreci
Kompani ndërtimi

mBI 10 VITE EKSPERIENCË.

Ofrojmë zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec në Shqipëri dhe jashtë saj! Tek ne do të gjeni, shërbim profesional dhe cilësi të garantuar.

rs transport

Shërbimet tona

Kompania jonë është gjithmonë në shërbimin tuaj me një flotë mjetesh dhe staf të kualifikuar për t’ju ofruar zgjidhje të sigurta!

1

Ndërtime

Kompania Rs Transport, është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar e cila operon në fushën e ndertimit.

2

Transport

Kompania jonë bën të mundur transportin e mallrave dhe inerteve brenda dhe jashtë vendit.

3

Gërmime dheu

RS Transport bën punime gërmimi me eskavator, ngjeshje dheu, mbushje dheu dhe gërmime themelesh.

Galeri

Na kontaktoni për projektet tuaja të ardhshme

Nëse ende keni pyetje mbi shërbimet që ofrojmë na telefononi tani.