Shërbimet Tona

Shërbime Transporti - Rs Transport

RS Transport

Shërbimet që ofron kompania

Kompania jonë është gjithmonë në shërbimin tuaj, duke ofruar shërbime si transport, ndërtim, karrotrec etj!  Që nga themelimi në 2017 me degë në Tiranë, ne jemi një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

Transport Inertesh

Kompania jonë RS Transport bën të mundur transportin e mallrave dhe inerteve brenda dhe jashtë vendit.

germime dheu
Gërmime dheu

RS Transport bën punime gërmimi me eskavator, ngjeshje dheu, mbushje dheu dhe gërmime themelesh.

Kanalizime

Kompania jonë tashmë me mbi 5 vite në treg, ofron për ju shërbimin e kanalizimeve. Jemi të disponueshëm 24/7.

Autovinç

RS Transport është kompania që operon në fushën e shërbimeve në lartësi, shërbime me autovinça në çdo ditë të javës.

Karrotrec

Ofrojmë shërbime karrotreci brenda dhe jashtë vendit. Jemi të disponueshëm në çdo ditë të javës, 24 orë në ditë.

zgjidhje me porosi

Kompania jonë është gjithmonë në shërbimin tuaj për t’ju ofruar zgjidhje rreth çdo problemi. Mjafton të na kontaktoni!

Na kontaktoni për projektet tuaja të ardhshme

Nëse ende keni pyetje mbi shërbimet që ofrojmë na telefononi tani.