Rreth Nesh

Njihuni më shumë me kompaninë tonë!

image
Kush jemi?

RS Transport, mbi 10 vite eksperiencë në këtë fushë

RS Transport mban biznesin tuaj në lëvizje dhe ngarkesën tuaj në rrugën e duhur. Ne ofrojmë zgjidhje të dedikuara për transport, logjistikë, gërmime, kanalizime, autovinç dhe karrotrec në Shqipëri dhe jashtë saj me një shërbim profesional dhe cilësi të garantuar.

Në pronësi private që nga themelimi në 2014 me degë në Tiranë, ne jemi një nga kompanitë kryesore të transportit, gërmimeve, shërbimeve në lartësi dhe shërbimeve me karrotrec.

0+
Projekte
0
Klientë të kënaqur
0 orë
shërbime karrotreci
Historia Jonë

RS Transport, ka evoluar për t’u bërë një konkurrent serioz në industrinë e transportit dhe logjistikës, duke zgjeruar aktivitetin në mbarë Shqipërinë! RS Transport synon të ofrojë një zgjidhje logjistike të dedikuar për të gjithë klientët. RS Transport krenohet me fokusin e tij të përqëndruar te klienti, supremacinë e sigurisë, formimin e partneritetit dhe vizionin tonë të përbashkët ” Nxitur nga Performanca”.

Qëllimi ynë

RS Transport është i përkushtuar ndaj filozofisë së sigurisë, klientit, punës në grup dhe performancës në mënyrë që të prodhojë vlerë financiare  duke ofruar zgjidhje të larmishme shërbimesh logjistike në tregjet e synuara.

Historia Jonë

RS Transport, ka evoluar për t’u bërë një konkurrent serioz në industrinë e transportit dhe logjistikës, ku aftësitë e tij kryesore janë zgjeruar duke përfshirë aktivitetin në mbarë Shqipërinë! RS Transport synon të ofrojë një zgjidhje logjistike të dedikuar për të gjithë klientët. RS Transport krenohet me fokusin e tij të përqëndruar te klienti, supremacinë e sigurisë, formimin e partneritetit dhe vizionin tonë të përbashkët ” Nxitur nga Performanca”.

Qëllimi ynë

RS Transport është i përkushtuar ndaj filozofisë sonë të sigurisë, klientit, punës në grup dhe performancës në mënyrë që të prodhojë vlerë financiare  duke ofruar zgjidhje të larmishme shërbimesh logjistike në tregjet tona të synuara.

Na kontaktoni tani për projektet tuaja të ardhshme

Nëse ende keni pyetje mbi shërbimet që ofrojmë na kontaktoni tani.